Що подарити на День Нарождення коханому?

Задається питанням, що подарувати коханій людині на День народження, Новий рік, Річницю або будь-яке інше свято? Портмоне - практичний подарунок, який підійде для будь-якої людини, незалежно від статі, віку чи соціального статусу. Гарний, якісний гаманець сподобається шанувальникам стильних речей і аксесуарів. Але як його вибрати?

Як дарувати гаманець? Загальні рекомендації для українців!

Існує маса забобонів і забобонів, пов'язаних з вибором і даруванням гаманців. Ми не будемо заглиблюватися в тему магії, однак дамо корисні рекомендації, як підібрати портмоне на подарунок. Отже:

  • Даруйте гаманці, виготовлені з натуральної шкіри. Цей матеріал уособлює успіх, стабільність і достаток.
  • Вибирайте аксесуари коричневого і чорного кольору, так як вони приносять удачу.
  • Звертайте увагу на кишеньки та відділення. Важливо, щоб всі картки, важливі візитки, монетки та інші дрібниці помістилися в обраний гаманець.
  • Даруйте гаманець з купюрою. Підносити в подарунок порожнє портмоне - погана прикмета. Найбільш потужна енергетика по залученню грошей у купюри номіналом в один долар.
  • Бажано, щоб матеріальний статус дарувальника був вище обдаровуваного.

І останнє: гаманець обов'язково повинен бути дорогий, якісний, престижний. Дешеві аксесуари зі шкірозамінника або текстилю, на жаль, несуть в собі енергію бідності. Тому якщо бюджет обмежений, і купити шкіряний гаманець немає можливості, краще відмовитися від ідеї дарувати подібний аксесуар.

Вибираємо подарунок з розумом!

При виборі портмоне, обов'язково враховуйте смаки і переваги винуватця торжества. Так, підліткам підійдуть компактні портмоне або монетниці, розраховані на невелику суму грошей. Юним дівчатам підбирайте гаманці в яскравому кольорі: червоний, фіолетовий, рожевий. Вічно квапиться студентам підійдуть тонкі затискачі для грошей з шкіряним оздобленням.

Для водіїв вибирайте місткий гаманець з відділенням для документів. Модницям підійдуть незвичайні моделі з екзотичної шкіри з малюнком або стильним декором. Ділові люди вважають за краще лаконічність, тому віддавайте перевагу класичному дизайну і стриманим кольорам.

Жінкам похилого віку також підійдуть класичні моделі з місткою монетницьою. Вибирайте моделі з простим доступом до відділень, так як мудрі застібки можуть ввести власника в замішання. А от чоловікам старшого віку даруєте невеликі портмоне зі зручним відділенням для купюр і монет.

Гаманець з екзотичної шкіри - подарунок, який здатний здивувати

Оскільки теляча шкіра стала звичною та повсякденною, в моду увійшли гаманці з екзотичної шкіри. Найбільш популярні варіанти з кобри, змії, гадюки. Але спеціалізовані магазини, такі як Crocothai.com.ua, пропонують більш широкий вибір матеріалів. Тут можна знайти ексклюзивні гаманці з:

  • Крокодила.
  • Морського ската.
  • Слона.
  • Акули.
  • Страуса.

Такий подарунок неодмінно сподобається винуватцеві торжества. Важливою перевагою гаманців з екзотичної шкіри є висока зносостійкість і довговічність. Тому аксесуар прослужить власнику довгі роки, нагадуючи про людину, яка його подарував.