Як правильно вибрати екзотичну шкіру?

У модному світі спостерігається справжній бум виробів з екзотичної шкіри. Сумки, ремені, портмоне, клатчі - ці аксесуари широко присутні в нових колекціях всіх іменитих дизайнерів. Якщо ви хочете створити актуальний і модний образ, неодмінно купите сумочку або гаманець з екзотичної шкіри. А фахівці сайту Crocothai.com.ua розкажуть все нюанси вибору аксесуарів.

Варіанти матеріалів натуральної шкіри в Україні

Якому виду шкіри віддати перевагу? Адже мова йде не тільки про зовнішній вигляд, але і практичних характеристиках матеріалу. Давайте ближче познайомимося з усіма варіантами:

• Шкіра морської змії. Неймовірно тонка, еластична, м'яка шкіра, яка приємна на дотик і виглядає відмінно. Вона має особливий малюнок, який нагадує бджолині стільники. На жаль, це сама зносостійка екзотична шкіра. При дбайливому догляді термін її експлуатації не перевищує 7 років.
• Шкіра ската. Її головний плюс - відмінна водостійкість і стійкість до дії вогню. Сумочки і гаманці з ската витримують інтенсивну експлуатацію, не втрачаючи красивого зовнішнього вигляду. Шкіру ската практично неможливо порвати або порізати, тому сумки, ремені і гаманці з натуральної шкіри морського ската прослужать вам 25 років, не вимагаючи спеціального догляду.

Відрізнити оригінал від підробки дуже просто. Перевірте поверхню вогнем, піднісши запалений сірник впритул до матеріалу. Також відрізняється скат і навпомацки: справжня шкіра злегка шорстка, посипана дрібними блискучими виступами, що нагадують бісер.

• Шкіра пітона. Вона привертає унікальним малюнком, який ніколи не повторюється. Не існує однакових сумок, ременів або гаманців зі шкіри пітона. Кожна модель буде індивідуальною. А ще ця екзотична шкіра славиться своєю практичністю. Носяться речі не менше 15 років, зберігаючи при цьому бездоганний зовнішній вигляд і призначені для користувача характеристики.

• Шкіра крокодила. Сама міцна і довговічна, красива і статусна. Шкіра крокодила високо цінується в світі моди, а сумка або портфель з рептилії вважаються неймовірно престижними.

Відрізнити натуральний матеріал легко по малюнку. Він завжди різний, розміри і форма осередків не повторюються. Навпомацки шкіра крокодила трохи жорстка за рахунок рогових відростків. Крім того, в цьому матеріалі неможливо продавити або деформувати шляхом механічної дії.

Як носити аксесуари з екзотичної шкіри

Важливо не тільки купити якісну сумку, ремінь або портфель, а й дотримуватися рекомендацій стилістів. Тоді ваш образ буде гармонійним. Отже, як правильно носити аксесуари з екзотичний шкіри:

• З огляду на яскравого дизайну і незвичайного малюнка аксесуари краще поєднувати з предметами базового гардероба. Інакше образ вийде вульгарним і позбавленим смаку.
• Носіть аксесуари зі шкіри пітона, ската, крокодила з класичними образами. Однак сумка з екзотичної шкіри здатна доповнити навіть звичайні джинси.
• Знайте міру. Пам'ятайте, розкіш вимагає поміркованості. Тому в образ краще додавати всього один аксесуар з екзотичної шкіри.
• Відмовтеся від яскравих принтів. Вибирайте однотонні речі без візерунків або малюнка.

Сумки, ремені, портфелі, клатчі зі шкіри екзотичних тварин можуть стати родзинкою вашого іміджу. Носіть їх з гідністю і будьте неповторні!